Páginas

NORDIC WALKING ES TRAJO LA SELVA

NORDIC WALKING ES TRAJO LA SELVA
Nordi Walking Es Trajo La Selva

lunes, 18 de enero de 2010

ELS NORDIC WALKERS DE LLORET A MOIÀ

El domingo 17 de Enero la sección de Nordic Walking del Centro Excursionista de Lloret participamos en la "Cursa dels 2 Turons" de Moià. Eramos 5 "marchosos" (Narcís, Miguel, Paqui, Rosa i yo Lourdes) que salimos a las 7 de la mañana para poder llegar temprano para recoger las acreditaciones y ver el ambiente con tranquilidad.
La salida fué a las 09'15 en punto, e hicimos un recorrido de 10'7 Km. con fuertes subidas y caminos muy bonitos pero con cierta dificultad, i con bastante lodo que nos acompaño durante casi todo el recorrido. Pero cuando llegamos de nuevo a la Plaza del Ayuntamiento estabamos todos muy orgullosos de nuestros pantalones y calzado llenos hasta arriba de fango, y de haber terminado todos como luchadores que somos!.
Paqui entro la segunda en categoria femenina, i se llevó un trofeo!
Tuvimos un dia con muy buena temperatura, habia muy buen rollo entre todos los participantes, y la ruta estaba muy bien señalizada. Pero no nos toco ninguna longaniza!!!.
Volveremos el año próximo.

Ahir diumenge 17 de Gener la secció de Nordic Walking del Centre Excursionista de Lloret vem participar a la Cursa dels 2 Turons de Moià. Erem 5 "marxosos" (en Narcís, en Miguel, la Paqui, la Rosa i jo la Lourdes) que vem sortir a les 7 del matí per poguer arribar d'hora per recullir acreditacions i veure l'ambient amb temps.
La sortida va ser a les 09'15 en punt, i vem fer un recurregut de 10'7 km, amb pujades fortes, camins molt macos però amb una mica de dificultat, i força fang que no ens va deixar gairebé en tot el camí, pero que quan varem arribar de nou a la plaça del Ajuntament, tots "chulejavem" de pantalons i bambes enfangats, i d'haver acabat com lluitadors que som tots!
La Paqui va entrar la segona en categoria femení, i va guanyar un Trofeu!!
Vem tenir un día amb bona temperatura, amb molt bon rotllo entre tothom, i els camins molt ben senyalitzats, Pero no ens va tocar cap llonganissa!!
Hi tornarem l'any que bé.


2 comentarios:

  1. Moltes gràcies per la visita. Espero que us ho passessiu molt bé.
    Felicitats Paqui!!!
    Espero que ens tornem a trobar aviat.

    ResponderEliminar
  2. Hola Lourdes, te penjat lu del curset en el blog.
    Fins aviat
    Salut i molts de km de NW
    Un maki

    ResponderEliminar