Páginas

NORDIC WALKING ES TRAJO LA SELVA

NORDIC WALKING ES TRAJO LA SELVA
Nordi Walking Es Trajo La Selva

lunes, 7 de junio de 2010

LA FAGEDA D´EN JORDÀ


Aquest passat diumenge 6 de juny, la Secció de Nordic Walking del Centre Excursionista de Lloret de Mar varem anar a caminar per la Fageda d´en Jordà, el volcà de Sta Margarita i el volcà Croscat. 11 Km de ruta. 3:30 horas de caminata. Veren particpar marxadors de Moia, Sils, Girona i Lloret. Total 23 persona.
Varem mengar en el camping de la Leonie. Un lloc idilic en mig de volscans i boscos. Ens va preparar un menú d´amanida, senglar guisat amb patates al forn i meduixes amb nata. Hmmmm! bonisim!!!!!
Este pasado domingo 6 de junio, la sección de Nordic Walking del Centre Excursionista de Lloret de Mar, fuimos a caminar por la Fageda d´en Jordà, el volcan de Santa Margarita y el volcan Croscat. 11 km de ruta. 3.30 horas de caminata. Participaron marchadores de Moia, Sils, Girona y Lloret de Mar. Total 23 personas.
Comimos en el camping de Leonie. Un lugar idilico en medio de volcanes y bosques. Nos preparo un menú de ensalada, jabalí guisado con patatas al horno y fresas con nata. Hmmmm!!! Buenisimo!!!








3 comentarios:

  1. AMB AQUESTAS FOTOS TAN XULES ,QUINES GANES EM FEU VENIR ,LA PROXIMA NO FALLO.
    PARAULA DE MAKI.
    CARLUS

    ResponderEliminar
  2. Ehh, Carlus!!! Ara tens enveja!!!!
    Ens ho vam passar de conya!!!
    I els senglars ja no tremolen, perquè ens els vam fotre amb patates!!!

    ResponderEliminar
  3. Carlus, no son tan heavys com les teves, pero a la propera no et volem trobar a faltar!!!

    ResponderEliminar